NoFloods BASIC
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482

NoFloods BASIC

BARIERELE NOFLOODS BASIC - PROIECTATE PENTRU PROTECȚIA ÎMPOTRIVA INUNDAȚIILOR PE DISTANȚE SCURTE

În timpul ploilor torențiale sau când râurile ies din matcă, întreprinderile și entitățile private au, de asemenea, nevoie de protecție eficientă împotriva inundațiilor. Subsolurile, garajele la subsol, parcările sunt în mod regulat victimele inundațiilor. Chiar și în cazul unui eveniment la scară redusă, daunele cauzate de apă se ridică adesea la mii de euro!

Bariera NoFloods BASIC a fost special concepută pentru a oferi o protecție împotriva inundațiilor extrem de eficientă, care este ușor de pus în aplicare! Bariera NoFloods BASIC nu necesita nicio pregătire a locației, echipamente suplimentare sau instalații permanente, este:

UȘOR DE INSTALAT: Bariera împotriva inundațiilor NoFloods BASIC este ambalată ca o rolă; și este practic desfășurată ca Soluțiile PRO. Trebuie doar să o desfaceți pe sol și să o umpleți cu apă.

FLEXIBILĂ: Bariera NoFloods BASIC poate fi îndoită în orice punct și în orice direcție.

ROBUSTĂ: NoFloods BASIC este un produs extrem de solid și puternic. Este foarte rezistent la abraziune și rupere. Materialele vor rezista cu ușurință între -40°C și + 50°C și este rezistent la majoritatea produselor chimice.

NoFloods BASIC poate fi livrată în secțiuni de 10-30 metri și în două înălțimi (NoFloods BASIC 60 și NoFloods BASIC 125) și este formată din două tuburi paralele umplute cu apă conectate permanent pentru a forma un element de tuburi gemene cu stabilitate statică ridicată.

Este posibilă prelungirea Barierei NoFloods BASIC, dar în funcție de situație și pe distanțe mai lungi, vă recomandăm Bariera NoFloods PRO

Vă rugăm dați click aici pentru informații tehnice

NoFloods - Mont de Marsan, France.                       NoFloods - KEG Gaz, Hungary                     NoFloods - KEG Gaz, Hungary

!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '111579642630115'); fbq('track', 'PageView'); !function(e,t,n,s,u,a){e.twq||(s=e.twq=function(){s.exe?s.exe.apply(s,arguments):s.queue.push(arguments); },s.version='1.1',s.queue=[],u=t.createElement(n),u.async=!0,u.src='//static.ads-twitter.com/uwt.js', a=t.getElementsByTagName(n)[0],a.parentNode.insertBefore(u,a))}(window,document,'script'); // Insert Twitter Pixel ID and Standard Event data below twq('init','nyefq'); twq('track','PageView');