NoFloods PRO
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482

NoFloods PRO

BARIERELE NOFLOODS PRO - DEZVOLTATE PENTRU PROTECȚIA PE SCARĂ LARGĂ ÎMPOTRIVA INUNDAȚIILOR.

Bariera NoFloods PRO oferă protecție profesională, flexibilă și eficientă din punct de vedere al costurilor pe scară largă. Solțuția NoFloods PRO poate fi desfășurată pe toate suprafețele (cum ar fi, fără a se limita la, nisip, iarbă, asfalt și beton) și în aproape orice configurație (cercuri, la 45 grade, la 90 grade etc.).

NoFloods PRO poate fi livrată în module care variază de la 50 de metri până la 200 de metri și în patru înălțimi standard (NoFloods Twin PRO 60, NoFloods Twin PRO 125, NoFloods Triple PRO 60/40 și NoFloods Triple PRO 125/80) și este formată din două/trei terminale și două țevi paralele umplute cu apă, alăturate în permanență pentru a forma un element de barieră contra inundațiilor, cu stabilitate statică ridicată.

Fiind singura soluție pe piață, Bariera NoFloods PRO poate fi instalată în secțiuni de 200 metri, care facilitează instalarea ușoară și rapidă. Suplimentar, fiecare secțiune poate fi extinsă în mod continuu prin interconectarea nodurilor speciale pentru a crea o lungime aproape infinită / prelungirea barierei pentru a se potrivi riscului. În plus, este posibil să se atașeze o membrană care îmbunătățește și mai mult stabilitatea barierei și minimizează infiltrațiile.

Soluția NoFloods PRO este făcută pentru pompe cu volum mare și 1 km de barieră contra inundațiilor poate fi cu ușurință umplută de la un singur punct de acces unic.

Bariera mobilă contra inundațiilor are un factor foarte ridicat de siguranță și datorită condițiilor hidraulice, bariera va rămâne stabilă indiferent de suprafața pe care a fost desfășurată.

Vă rugăm dați click aici pentru informații tehnice.

NoFloods - Mont de Marsan, France.                       NoFloods - KEG Gaz, Hungary                       NoFloods - KEG Gaz, Hungary

!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '111579642630115'); fbq('track', 'PageView'); !function(e,t,n,s,u,a){e.twq||(s=e.twq=function(){s.exe?s.exe.apply(s,arguments):s.queue.push(arguments); },s.version='1.1',s.queue=[],u=t.createElement(n),u.async=!0,u.src='//static.ads-twitter.com/uwt.js', a=t.getElementsByTagName(n)[0],a.parentNode.insertBefore(u,a))}(window,document,'script'); // Insert Twitter Pixel ID and Standard Event data below twq('init','nyefq'); twq('track','PageView');