Bariera Mobilă NoFloods în știrile naționale franceze
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482

Bariera Mobilă NoFloods în știrile naționale franceze

La începutul anului 2014, orașele Dax și Mont de Marsan situate în regiulea Les Landes a înfruntat inundații severe.

Nivelul ridicat al apei cu proveniență în râul Bidouze a inundat aproximativ 40 de șosele în ambele orașe. După ce un dig de protecție, situat de-a lungul șinelor de tren în Mont de Marsan, a cedat, cantitatea de apă amenința să paralizeze întreaga circulație ferovială din jurul orașului. Cu toate acestea, Sécurité Civile a reușit să mobilizeze 400 de metri de Bariere Mobile NoFloods în mai puțin de 2 ore reușind astfel să rețină apa de la a inunda zona protejată. Cantitatea de apă care deja era situată în zona șinelor de tren a fost pur și simplu pompată în rău, permițând astfel circulația ferovială neîntreruptă.

Mobilizarea Barierei NoFloods în Mont de Marsan a fost publicată de stația națională de televiziune Franceză, unde au fost apreciate simplitatea sistemului și timpul scurt necesar pentru mobilizare.

{loadnavigation}

!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '111579642630115'); fbq('track', 'PageView'); !function(e,t,n,s,u,a){e.twq||(s=e.twq=function(){s.exe?s.exe.apply(s,arguments):s.queue.push(arguments); },s.version='1.1',s.queue=[],u=t.createElement(n),u.async=!0,u.src='//static.ads-twitter.com/uwt.js', a=t.getElementsByTagName(n)[0],a.parentNode.insertBefore(u,a))}(window,document,'script'); // Insert Twitter Pixel ID and Standard Event data below twq('init','nyefq'); twq('track','PageView');